grand hotel karel v

hét vijf sterren hotel in hartje utrecht.

onze missie

het meest imposante en luxe hotel van utrecht met alle faciliteiten op een aantrekkelijke manier weergeven om meer gasten te trekken.

videografie

start missie

de kans om een prachtig vijf-sterren hotel vast te leggen, dat neem je als videograaf met beide handen aan. hotel karel v dat gevestigd is in het hart van utrecht, heeft niet alleen een unieke locatie, ook de luxe, casual sfeer, de ruime tuin en de culinaire keuken, maken het “the perfect getaway”. ons doel hiervoor was om al deze aspecten vast te leggen die karel v één van utrecht’s highlights maken.

missie geslaagd.

om al deze aspecten van het vijf-sterren hotel goed in beeld te krijgen, hebben we van te voren een strakke planning en storyboard gemaakt om dit in één dag op film te krijgen.  voor de edit was dit zeker een uitdaging om niet alle faciliteiten te snel achter elkaar te laten zien in een aantal seconden. uiteindelijk is het een mooie, klassieke video geworden die te zien is op de website van hotel karel v, booking.com en social media kanalen. het was een uitdagende opdracht en zijn trots op het resultaat.

videografie

beeld zegt meer dan 1000 woorden.

fotografie

achter de schermen van een prachtige filmdag

meer zien?

hotel karel v

Start typing and press Enter to search