het digitale duo

leer dit creatieve, digitale vrouwenduo uit utrecht kennen!

een kleine introductie

wij zijn linde en melanie, een creatief, digitaal duo uit utrecht en wij houden van verhalen vertellen. we helpen je graag met toekomstige content creaties!

melanie

foto- en videograaf

mooie beelden maken is natuurlijk eén ding en, laten we eerlijk zijn, dat kan tegenwoordig bijna iedereen met de huidige smartphone kwaliteit. maar een goed verhaal vertellen en zorgen dat deze blijft hangen… daar zit de magie van een goede film of foto, en naar deze magie zoek ik iedere dag. tijdens mijn studie kocht ik een camera en al snel was de vlam overgeslagen. wat begon met vrijwilligen bij een lokaal poppodium om zo fotografie ervaring op te doen, is uitgegroeid tot een eigen onderneming samen met linde. ik kijk er naar uit om samen met u mooie verhalen te gaan vertellen!

linde

editor

ondernemen, project managen en creatieve digitale media. wat mij betreft de mooiste combinatie die er is. na het behalen van mijn bachelor of science in communication and multimedia design, heb ik voor verschillende media bedrijven een aantal mooie projecten gedaan en ervaring hierin opgedaan. toch kriebelde het teveel om een eigen bedrijf te starten samen met mijn partner. zo ontstond pocket productions, uit liefde voor mooie content creëren en te ondernemen. graag ontdek ik met ondernemingen wat de mogelijkheden zijn om te kijken voor een inspirerende samenwerking.

Start typing and press Enter to search